pühapäev, 24. juuli 2016

Klubi õhtu Bursas 🐾

 Ärkasime käisime söömas ning peale seda läksime mere peale kaatriga. Mere peal oli nii hea . Ilm oli kuum ja võtsime katusel päikest. Nautisime elu. Hüppasime mitmeid kordi merre ning tegime lollusi.
  Kaks korda Hüppasime Alexiga nii, et mina olin tal seljas . Vett läks natuke ninna, aga muidu oli väga kaif. Paljud eestlased põlesid päikese käes ära ja nende nahk läks punaseks. Mina päikese käes ära ei põlenud ja sain pruunika jume.
   Olime merel päris mitu tundi.  Ujusime koos millimallikatega. Need olid nii lahedad. Nad lihtsalt uppusid vees. Sefa püüdis ka ühe topsi sisse koos veega. See nägi päris šeff välja.
  Lõunaks pidime sööma kala, aga kuna mina kala ei söö siis jalutasime linna peal ning leidsime koha kust sai burgerit osta. Valisin kanaburgeri. See maitses ülihästi.  Kell 2 kogunesime jälle kaatri juures ja hakkasime tagasi liikuma. Tegime tee peal veel pausi ning ujusime ja hüppasime merre.
   Õhtul oli Türgi kultuuriõhtu. Nad pakkusid meile maitsvat õhtusööki ning maiustusi ja rakit. Tavaliselt juuakse rakit veega segatuna, aga meie jõime alguses rakit ja siis mahla peale. Ühest shotist oli juba tunda, et mõjub😁
  Peale Türgi kultuuriõhtut läksime klubisse.
Olime seitsmekesi. Mina, Laura, Helena, Alex, Pill, hotelli omanik ja tema sõber.  Mahutasime end kuidagi autosse ja sõitsime Bursa.   Esimene klubi kuhu minna tahtsime oli suletud seega sõitsime edasi. Klubi kuhu suundusime oli päris elegantne. Sõitsime autoga klubi ette ning siis tehti meile uksed lahti ja läksime autost välja. Mingi tüüp parkis meie auto ära ja läksime sisse. Pilet oli 50 liiri seega otsustasime, et lähme kuskile mujale klubisse. Sõitsime edasi ja käisime ühes pubis.  Inimesed tantsisid ja mingi bänd esines. 😁
Ei viitsinud seal väga kaua olla ja läksime edasi.
  Läksime klubisse kus sissepääs oli tasuta. Et sisse minna pidime läbi turvavärava. Päris lahe tegelt, sest Eestis asjad päris nii ei käi. Klubis oli väga palju rahvast. Istusime lauda ja meile toodi kaks taldrikut puuvilju. Mulle seal ei meeldinud, sest kõik suitsetasid sees ja seal polnud üldse õhku. Mingi hetk liikusime välja. 😁
   Kuna meie auto juht oli joonud siis võtsime takso ja sõitsime tagasi hotelli juurde. Takso arve tuli 73 liiri.  Jõudsime tagasi natuke peale nelja. Läksin oma tuppa ja minu üllatuseks Mari ja Linda ei maganudki veel. Nad olid käinud kogu kambaga kuskil mere ääres ja lihtsalt linnas chillinud.  Magama sain umbes 5 ajal, ning otsustasin blogi kirjutamise jätta uude päeva.    
Pildid 😊⬇



















Xoxo  Merli😍❤

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar